THE CLOUD
Breng uw bedrijfsprocessen tegen een betaalbare prijs volledig online en win aan effici�ntie binnen uw bedrijf. Al uw data veilig online en overal toegankelijk. Wij maken u een cloud solution met honderden mogelijkheden. We sommen er alvast enkele op. Maatwerk is mogelijk dus laat u niet bepreken tot wat we hier samenvatten. Vragen? Contacteer ons vrijblijvend.

CATALOGUS
Bewaar het overzicht in al uw producten, verkoop online of genereer een PDF catalogus/offerte op maat van elke individuele klant.
BESTELBONNEN / LEVERINGSBONNEN
Genereer een bestel- of leveringsbon in ��n klik. Laat mensen via tablet een bon digitaal aftekenen. Ook verslagen of andere types van documenten kunnen volledig op maat gemaakt worden of kan u zelfs eigenhandig gaan samenstellen.
FACTUREN
Maak facturen of laat ze automatisch maken. Gebruik onze auto-aanvulvelden om snel een product in te geven aan de hand van de naam, productcode, beschrijving. Verzend de facturen via mail. Stuur een herinnering uit bij laattijdige betaling. Een tip: laat klanten meteen online betalen.
RAPPORTEN
Aangezien al uw data zich online bevindt kan ook alles van statistische gegevens bewaard worden zoals wanneer een bestand werd toegevoegd, aangepast werd, hoeveel keer het bekeken of gedownload werd. Analyseer aankopen, verkopen, omzet per winkel, per datum, per product, ...
GOOGLE MAPS
Laat uw klanten eenvoudig de dichtstbijzijnde vestiging of winkel vinden. Ga na waar uw klanten zich concentreren of waar een bepaald product goed of minder goed verkoopt.
TRACKING
Volg uw wagenpark en werkmateriaal zodat u steeds weet waar een wagen of ander materiaal zich bevindt. Gebruik het om te checken wanneer personeel incheckt op het bedrijfsterrein.
SMS
Hou klanten op de hoogte van een afspraak, van uw installateurs die onderweg zijn, van een pakketje dat verzonden is. Vang zelf sms berichten online op om een betere opvolging bij te kunnen houden.
SOCIAL MEDIA
Gebruik Facebook en Twitter als een supportkanaal naar uw klanten toe. Post nieuwsberichten automatisch door naar uw social media. Een tip: laat klanten registreren en inloggen met Facebook Login.
APPS
Daar al de inhoud online aanwezig is, kan deze ook dienst doen als content voor uw eigen app. Ook apps voor uw vertegenwoordigers of dealers met technische fiches is bvb een mogelijkheid.
GAMES
Wil u een game laten ontwikkelen dan kan u in het online beheersysteem de resultaten bekijken van de deelnemers, een winnaar aanduiden, de game instellingen aanpassen, ...
BARCODES / QR CODES
Voor elk product die u toevoegt in een webshop of voor elke productfiche kan ook automatisch een bar- of qrcode gemaakt worden die dan bvb. kan geprint worden op een etiket.
BETALING
Wanneer u een webshop heeft of facturen online maakt, kunnen klanten ook veilig online betalen. Het systeem maakt ook automatisch gestructureerde mededelingen voor betalingen via overschrijving. Domicili�ring via SEPA is ook mogelijk.
SEO
Heeft u een website die gekoppeld is aan uw cloud platform dan kan u de inhoud van uw website op elk tijdstip aanpassen. Ook de SEO kan u volledig zelf in handen nemen of aan ons over laten.
SEA
Meer bekendheid verwerven kan ook via het adverteren op internet. De misschien meest gekende manier is via Google AdWords maar ook hier zijn er diverse mogelijkheden.
PAGINA'S
Het uithangbord bij uitstek is uw website. In onze cloud oplossing is ��n van de basismogelijkheden het uitbouwen van een websitestructuur voor elke taal waarin u uw website beschikbaar wil stellen. Een tip: voorzie uw site van een klantenzone om bestellingen, facturen,... te bekijken.
NIEUWS / NIEUWSBRIEVEN
Informeer uw klanten met het laatste nieuws door dit te posten op uw website. Dit nieuws kan automatisch op Facebook en Twitter worden geplaatst. Ook kan het in een nieuwsbrief worden opgenomen.
FOTOALBUMS
Foto kiezen en uploaden. Geen gedoe met herschalen, roteren en bijsnijden. Foto's worden naar het gepaste formaat gebracht. Ook het aanbrengen van een watermerk is een mogelijkheid.
VIDEO'S
Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een video bevat 24 beelden per seconden. Deel uw video's op Youtube of upload video's vanuit uw beheersysteem rechtstreeks naar Youtube. Een tip: genereer een QR code met een link naar een productvideo om bvb in de handleiding van uw producten aan te brengen.
AGENDA'S
Al de agenda's van uw personeel op 1 plaats. Medewerkers kunnen hun agendapunten delen met iedereen, met bepaalde personen of volledig verborgen zetten.
PLANNING
Een overzichtelijke planning is goud waard. Voeg eenvoudig taken toe, versleep ze en koppel ze aan een persoon, een team of zelfs werkmateriaal. Synchronisatie met Google Agenda maakt het mogelijk uw planning uit te wisselen met uw Google Account.
VACATURES
Vind de juiste persoon voor de juiste positie. Laat sollicitanten online hun cv uploaden. Een tip: giet uw vacatures ook in een nieuwsbrief om zoveel mogelijk kanidaten te bereiken.
FORMULIEREN
Contactformulieren, offerteaanvragen, follow-up formulieren. U kan ze allemaal in een paar klikken aanmaken, de vragen bepalen, uploadmogelijkheden toevoegen en bepalen of de input bewaard en/of gemaild moet worden.
BLOG/VLOG/PODCAST
Laat uw website leven en laat uw bezoekers weten wat er in uw bedrijf leeft. Niets eenvoudiger dan af en toe een artikel op uw blog plaatsen. Een tip: voeg uw berichten op ��n plaats toe en laat ze doorposten naar al uw social media.
POLLS
Hou de vinger aan de polls door af en toe een poll te lanceren. U kan bepalen of bezoekers zich moeten registreren of niet om te kunnen stemmen. Resultaten worden uiteraard weergegeven in een taart- of staafdiagram.
WEDSTRIJDEN
Naambekendheid verwerven kan op een leuke manier via bvb. een wedstrijd. U bepaalt zelf welke vragen u wil stellen, welke persoonlijke gegevens u wil verzamelen. Ook de connectie met Facebook behoort tot de mogelijkheden.
ENQUETES
Wil u ook wel eens weten wat klanten van uw producten of diensten vinden dan is het mogelijk om een enqu�te te houden. Met uitgebreide statistieken ziet u in een oogopslag de resultaten.
WORD / EXCEL / PDF / ZIP
Omdat al uw data zich online bevindt in een ruw formaat kan dit dan ook ge�xporteerd worden naar wat u maar wil. De meest voor de hand liggende formaten zijn Word, Excel of PDF bestanden.
BACKUP
Al deze data wordt bovendien tot 3 dagen terug gebackupped. Ook backupsystemen op maat kunnen uitgewerkt worden. Zodat u bvb dagelijks een backup van bepaalde bestanden in uw mailbox ontvangt.